Magazinul Chronoexpert - Sursa voastră pentru mărci de top ale ceasurilor de lux

La Chronoexpert, noi încercăm să le oferim fanilor celor mai mari mărci de ceasuri de lux din lume un magazin în care să găsească tot ceea ce au nevoie, pentru a fi informați atunci când cumpără ceasuri de marcă, și le dăm acces la unele dintre cele mai mici prețuri din lume pentru ceasurile de mâna a doua.

Veți găsi aici aproape toate mărcile renumite ale lumii. Patek Philippe, Vacheron Constantin, Audemars Piguet, A. Lange & Söhne, Jaeger-LeCoultre, Rolex, Breguet, Blancpain și multe alte mărci sunt disponibile. Avem mărci elvețiene, mărci germane și mărci americane de ceasuri; acoperim întreaga lume a orologeriei și oferim sute de variante de ceasuri care cu siguranță se vor încadra în orice gamă de preferințe, stiluri sau bugete.

Fiecare ceas listat pe site-ul nostru este supus unei inspecții riguroase, pentru a ne asigura că este într-o stare perfectă de funcționare înainte de vânzare, dar și unei autentificări atente. Noi suntem atât de siguri că veți fi satisfăcuți de produs, încât vă oferim mai multe garanții decât oricare alt comerciant de ceasuri, inclusiv o garanție a returnării banilor în primele 14 zile, împreună cu o garanție completă de 12 luni, care acoperă orice fel de probleme ce pot apărea.

În final, nu uitați că noi cumpărăm și vindem ceasurile pe o piață internațională, care ne permite să vă ajutăm să găsiți reduceri semnificative față de alți comercianți. Este întotdeauna posibil să descoperiți că schimbul valutar este în favoarea dvs. – trebuie doar să găsiți cumpărătorul sau vânzătorul potrivit. Este posibil să economisiți până la 40% atunci când cumpărați ceasuri de lux la mâna a doua de la Chronoexpert, piesele noastre având adesea o valoare incredibilă pentru un colecționar informat sau un amator de ceasuri.

MĂRCI DUPĂ ȚARĂ
>
<
Elveția

MĂRCI DE CEASURI ELVEȚIENE

Poate că motivul pentru care ceasurile elvețiene s-au numărat dintotdeauna printre cele mai bune mărci de lux din lume este că orologeria a început să fie practicată acolo încă din secolul 16.

În ultimii ani, ceasurile produse în Elveția au devenit sinonime cu inovarea, calitatea și creativitatea, iar producerea de ceasuri a devenit mai degrabă o artă decât un simplu meșteșug mecanic.

Nu este de mirare că multe dintre cele mai cunoscute mărci de ceasuri din lume își au sediul în Elveția și, indiferent ce marcă selectați, puteți fi siguri că vă veți bucura de unele dintre cele mai bune ceasuri din lume. Mărci elvețiene importante: Patek Philippe, Rolex, Breguet, Jaeger-LeCoultre, OMEGA & multe altele.

La Chronoexpert, noi urmărim și monitorizăm toate mărcile de top ale ceasurilor de lux și vă permitem să le vedeți în funcție de o varietate de factori.

Puteți, bineînțeles, să căutați ceasurile în funcție de marcă, dar le puteți sorta și după starea produsului, preț și alți factori unici, cum ar fi tipul mecanismului și grosimea carcasei – avem chiar și un filtru sofisticat, bazat pe caracteristici specifice, utilizate adesea la modelele de ceasuri de lux.
În panoul din stânga, puteți vizita direct paginile dedicate celor mai populare mărci de ceasuri de lux, clasificate după prețul lor mediu. Deocamdată, acestea sunt A. Langue & Söhne, Patek Philippe, Audemars Piguet, Piaget, Breguet, Blancpain, Vacheron Constantin, Franck Muller, Ulysse Nardin și Universal Genève (Nu, Rolex nu este pe listă!).

CEASURI LA MÂNA A DOUA

Chronoexpert, magazinul numărul unu pentru ceasuri de lux la mâna a doua

Noi oferim mai multe avantaje față de majoritatea altor vânzători și comercianți, fiind adesea cea mai bună alegere dacă doriți să investiți într-un ceas de lux la mâna a doua.

Nu numai că ne mândrim cu o Garanție Chronoexpert de 12 luni, dar la noi puteți și să economisiți până la 40% din prețurile obișnuite prin obținerea de ceasuri dintr-o rețea globală.