OPERATING BUSINESS AS USUAL - SAFE DELIVERY #stayhome

Cumpără Cartier Baignoire

Încă din 1906, Cartier a creat un ceas sub formă de elipsă pentru femei, care va fi mai târziu inclus în colecția Baignoire din 1957.

Cartier

Baignoire

WB520004

Nou | 2018
92.380lei

Cartier Baignoire – Un ceas elegant pentru doamne

Minimalist, distinct și elegant, ceasul Cartier Baignoire este numit după cuvântul francez pentru „cadă”, datorită formei carcasei. Făcând încă parte din catalogul de ceasuri Cartier, Baignoire este un model emblematic din colecția pentru femei a companie

Citește mai puțin Citește mai mult

Designul ceasului Cartier Baignoire

Printre caracteristicile reprezentative ale designului ceasului Cartier Baignoire se numără carcasa sub formă de elipsă – deși au existat și unele modele rotunde de Baignoire produse în trecut – cifrele romane de pe cadran, acele albastre sub formă de săbii și safirul albastru fațetat de pe coroană. Un ceas de mână necomplicat, care indică doar ora, Baignoire poate că este simplu în designul său fundamental, însă colecția oferă o gamă variată de modele. Printre opțiunile metalice ale lui Cartier Baignoire se numără obișnuitul oțel, dar și aurul galben, roz sau alb de 18 carate.

Cartier Baignoire este disponibil în dimensiuni mici, medii și mari. În funcție de stilul fiecăruia, se poate alege din mai multe tipuri de curele, cum ar fi cele feminine, din material, curelele clasice din piele sau brățările din metal cu designuri complexe. Pentru cei cu gusturi scumpe, Cartier Baignoire este disponibil și cu bezeluri incrustate cu diamante, în timp ce Cartier Baignoire Folle este o adevărată bijuterie, având un cadran asimetric, curea neagră din satin și diamante incrustate cu eleganță pe cadran, bezel și carcasă.

Calibrele Cartier Baignoire

Atât mecanismele quartz, cât și cele mecanice sunt folosite pentru a acționa modele diferite din colecția Cartier Baignoire. Modelele cu dimensiuni mari (34 mm x 44 mm) ale ceasurilor Cartier Baignoire sunt echipate cu un calibru 430 MC – mecanism de producție proprie Cartier, cu întoarcere manuală.

Cumpărarea de ceasuri Cartier Baignoire la mâna a doua

Una dintre cele mai populare serii de ceasuri Cartier create exclusiv pentru femei, Cartier Baignoire, este apreciată pentru sofisticarea și designul său distinctiv. De vreme ce colecția există de mai bine de o jumătate de secol, o mulțime de ceasuri Cartier Baignoire sunt disponibile pe piața second hand. Indiferent dacă optați pentru un ceas șic Cartier Baignoire din oțel inoxidabil sau un Cartier Baignoire clasic, din aur și cu curea din piele, sau un Cartier Baignoire opulent, din aur și diamante, veți găsi cele mai bune prețuri pe piața la mâna a doua.

Modele Cartier Baignoire