black friday watch offers

Black Friday

Ce e Black Friday?

Provenită din Statele Unite, Black Friday se sărbătorește în întreaga lume, ca ziua în care găsești reduceri nemaipomenite la aproape orice produs, fie că e vorba de electronice, vehicule sau, da, chiar și ceasuri de lux. Black Friday are loc, întotdeauna, în vinerea imediat următoare după Ziua Recunoștinței. Deși oficial nu este o sărbătoare, unele state, cum este California, o consideră sărbătoare publică. În acest caz, te poți bucura de un week-end de patru zile.

În mod tradițional, a fost văzută ca începutul sezonului de cumpărături pentru sărbători, mulțumită sentimentelor de celebrare și de generozitate care marchează una dintre sărbătorile favorite ale Americii.

Originile Black Friday sunt neclare, dar termenul are o istorie care începe cel mai probabil în 1961. Se crede că numele provine din Philadelphia și face referire la traficul foarte congestionat din a doua zi de după Ziua Recunostintei, din cauza cumpărătorilor și a petrecăreților care se întorceau acasă. În curând, sensul a evoluat pentru a cuprinde ziua când comercianții încep să facă profit de pe urma frazelor „în roșu” (neprofitabil) sau „în negru” (profitabil).

După cum vă puteți aștepta, magazinele specializate în electronice, accesorii, gadgeturi, modă, etc., s-au ridicat la înălțimea situației, mai ales în spațiul de vânzări online. Este o zi în care toată lumea poate să-și facă un cadou, datorită ofertelor incredibil de generoase. Și nu există niciun moment mai bun să găsești oferte la ceasuri elvețiene de lux - ca să ți-l permiți pe cel la care te uitai cu jind.

Când are loc Black Friday?

Black Friday are loc în prima zi de vineri care urmează imediat după Ziua Recunoștinței. Ziua Recunoștinței în sine este o sărbătoare publică în Statele Unite, care cade în a patra zi de joi din noiembrie a fiecărui an. Ca atare, vă puteți aștepta ca Black Friday să se încadreze între 22 și 30 noiembrie.

Magazinele fizice au început să deschidă la ora 6:00 în această zi, pentru a veni în întâmpinarea mulțimilor de cumpărători. Totuși, programul a devenit tot mai matinal, cu unele magazine deschizând chiar la miezul nopții. Fără aceleași constrângeri logistice, magazinele on-line, cum ar fi Chronoexpert, pot fi și mai flexibile în ceea ce privește programul de vânzări.

Vă puteți aștepta ca cele mai multe magazine online să aibă promoții de Black Friday întreaga zi de vineri, începând de la miezul nopții de Ziua Recunoștinței. Majoritatea comercianților online intră în această categorie. Totuși, mulți comercianți au promoții de Black Friday întregul week-end, inclusiv joia, de Ziua Recunoștinței. Unii prelungesc evenimentul la o întreagă săptămână - sau chiar mai mult, până la jumătatea sau la finalul lui noiembrie.

Black Friday și Cyber Monday pe Chronoexpert - reduceri și oferte

Ce mod mai bun să te răsfeți există, decât să investești într-un ceas elvețian luxos, de calitate? Ca echilibru final al răsfățului practic, un cronograf ar putea fi exact ținta reducerilor de Black Friday. La Chronoexpert, dorim să le oferim clienților o ofertă incitantă, cu potențial real de a economisi bani.

Reducerile noastre la ceasuri de lux de Black Friday vor consta dintr-un discount fără probleme, la nivelul întregului site, pentru o săptămână întreagă. Nu contează ce marcă admiri cel mai mult - fie că e vorba de Rolex, Cartier, Breitling, Omega - această ofertă îți va permite să te bucuri de o economie reală la acel ceas elvețian pe care ai visat sa-l ai. Până la urmă, înseamnă că veți avea acces la cele mai bune prețuri pentru ceasuri de lux. În plus, la achiziției, primiți o garanție de returnare a banilor în 14 zile și o garanție Chronoexpert de 12 luni.

Aveți cumva o întrebare despre un ceas anume? Prin intermediul consilierilor noștri pentru clienți, vom fi acolo să vă oferim cele mai bune sfaturi. Vizitați pagina ‘Despre noi’ ca să aflați mai multe și să ne cunoașteți.

Rolex de Black Friday

Rolex a fost fondat în 1905 de echipa de cumnați Alfred Davis și Hans Wilsdorf, în Anglia, la Londra. La puțin timp după primul război mondial, Rolex și-a stabilit sediul în vestitul La Chaux-de-Fonds. În ciuda originilor neconvenționale, Rolex este de departe cel mai ușor de recunoscut brand de ceasuri de lux din lume, cu cea mai mare cotă de piață.

De-a lungul istoriei lor, ceasurile Rolex au fost alegerea favorită a piloților militari. În prezent, Rolex este implicat activ în lumea sporturilor, fiind cronometrul oficial pentru cele patru turnee de Grand Slam, pentru le Mans și chiar pentru F1.

Chiar și în ziua de azi, Rolex este ceasul ales de cei aventuroși, fie că sunt exploratori, alpiniști, speologi sau exploratori ai polilor. De asemenea, există multe exemplare Rolex cu istorie militară, valoroase pentru colecționari. Rolex a produs unele dintre cele mai scumpe ceasuri din lume, ceasul lui Paul Newman, Rolex Daytona fiind al doilea cel mai scump ceas vândut vreodată. Prețul fiind bariera tradițională de intrare în a deține un cronograf Rolex, reducerile noastre de Black Friday la Rolex te vor ajuta să fii cu un pas mai aproape de a deține un ceas al acestei mărci renumite.

Cartier de Black Friday

Fondat în 1847 la Paris, de către Louis-François Cartier, Cartier a fost mereu port-drapelul modei. Cartier a început producția ceasurilor-bijuterii, sub formă de broșe, și a ceasurilor de buzunar. Cu ambasadori precum Willow Smith și Jackson Wang, referințele Cartier ca trendsetter sunt în continuare intacte. Este piesa perfectă pentru cei care vor să aducă tribut unei anumite ere a modei sau care vor să fie în avangardă.

Cartier are un număr de colecții legendare, fiecare cu o formă și un stil unice, pentru recunoaștere instantanee. Colecțiile Santos de Cartier și Tank sunt unele dintre cele mai de durată și populare, în timp ce colecția eclectică Roadster întruchipează fără efort stilul automobilelor anilor 50 și 60. Totuși, Panthere De Cartier este cel mai faimos, cu designul splendid, inspirat de o panteră. Răsfățându-vă cu reducerile noastre Cartier de Black Friday, puteți ieși în evidență, în timp ce vă bucurați de discounturi semnificative.

Omega de Black Friday

Omega a fost înființată de Louis Brandt în La Chaux-de-Fonds, chiar în inima ceasornicăriei elvețiene de lux, în 1848. Pe baza acestei moșteniri, Omega și-a impus autoritatea ca unul dintre ceasornicarii fără egal i tuturor timpurilor. Într-adevăr, Omega Speedmaster Professional de la Omega, cunoscut și ca Moonwatch/Ceasul lunii, a făcut istorie ca ceasul oficial folosit pentru aterizarea pe lună de către misiunea Apollo 11. Doar un brand cu pedigri de calitatea Omega îl poate avea ca ambasador pe 007.

As such an iconic brand, they’ve produced many timepieces for collectors interested in either luxury Swiss watches or historical events. After Rolex, Omega is also the second-largest watch company by market share and one of the industry’s most recognizable brands.

Cunoscut cel mai bine pentru modelele pentru bărbați chipeși, are și o linie de modele sofisticate, feminine. Unele dintre cronografele Omega pot fi surprinzător de accesibile. Cu ofertele noastre Omega de Black Friday, vei pute să-ți faci un cadou și să cumperi o parte din această moștenire glorioasă.

Breitling de Black Friday

Breitling a fost înființat de Léon Breitling în St. Imier în 1884 și a rămas în familie timp de aproape 100 de ani. O marcă dintotdeauna cunoscută pentru utilitatea excepțională, colecția Navitimer este, fără îndoială, cea mai faimoasă linie de cronografe Breitling. Breitling a fost în mod constant alegerea celor care au lucrat în sau au avut performanțe la limitele capacităților umane, cum ar fi domeniile industrial, militar, științific și atletic.

Breitling is most famous for its strong links with the aviation industry. This relationship is even represented in their iconic, winged logo. With a focus on practicality and performance, it has even been used by Astronauts in the final frontier - space. Where rugged, handsome looks meet practicality - Breitling is a highly sought after, yet reasonably priced luxury Swiss watch brand. With our Black Friday Breitling offer, you can purchase entry-level pieces at as much as a 25% discount. Even high-end pieces will be available at a tangibly reduced price.

Și Cyber Monday!

Cyber Monday, sau Lunea albastră, are loc în lunea care urmează după Ziua recunoștinței și Black Friday. Ca atare, pică chiar la finalul lui Noiembrie - între 26 și 30. Continuând tendința de a oferi consumatorilor promoții irezistibile, Cyber Monday încurajează cumpărăturile online. Nu mai trebuie să vă faceți probleme privind mulțimea și cozile.

După cum o spune și numele, electronicele și bunurile digitale sunt cele mai populare alegeri pentru reducerile din această zi. Totuși, sunt incluse de obicei și gadgeturile și accesoriile, cum ar fi cronografele elvețiene de lux.

Chronoexpert Cyber Monday Sale e locul esențial pentru entuziaști și colecționari. Poți vedea mii de ceasuri, și vechi și noi. Fie că ești în căutarea unui anumit model bazat pe o anumită piesă de colecție, în căutarea unei anumite funcții utile sau te interesează semnificația istorică, cumpărarea online a unui ceas de ocazie îți va permite să găsești articole care numai sunt disponibile la vânzare sau sunt foarte greu de găsit.